Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche, pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 30 g
- Calories
- 36 kJ / 9 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 0.9 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
Alternative recipes
Carote e patate dolci al vapore
30 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Broccoli e zucchine al vapore
30 Min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 Min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30 Min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2 Std.
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1 Std.
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Patate e zucca al vapore
25 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min