Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche, pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 30 g
- Calories
- 36 kJ / 9 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 0.9 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
Alternative recipes
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Insalata di fave e pancetta
30 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Contorno di cavolo nero
20 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Patate e zucca al vapore
25min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min