Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
or 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Carbohydrates
- 9.9 g
- Fat
- 41.3 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pollo in umido ai funghi
50 menit
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Costine di maiale alle verze
1j 20 menit
Pollo alla romana
1h 10 min
Pollo alla cacciatora
50 menit
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min
Coppa di maiale in umido
1j 30 menit
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min
Agnello in umido
1j 20 menit
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Costine in umido
1j 20 menit
Spezzatino di maiale e salsiccia
1j