Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
or 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Carbohydrates
- 9.9 g
- Fat
- 41.3 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Manzo con olive e peperoni
35min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Costine in umido
1 godz. 20 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Salsiccia al primitivo
50min
Pollo con salsa ai peperoni
55min