Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Palatschinkenteig
- 440 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 1 TL Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 200 g Weizenmehl, glatt
Mandelfülle und Schokoladensauce
- 200 g Mandeln
- 220 g Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil), in Stücken
- 350 g Milch
- 60 g Feinkristallzucker
- 2 EL Rum (optional)
Palatschinkenzubereitung
- 1 - 2 EL Sonnenblumenöl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1537 kJ / 367 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 77 mg
Alternative recipes
Ischler Törtchen
2h 50min
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45min
Sachertorte
1 Std. 30 Min
Grießnockerl
30 Min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40min
Kaiserschmarrn
35 Min
Kartoffelschmarrn
45min
Christbäumchen zum Tunken
1 Std. 50 Min
Palatschinken mit Nougatfüllung
40min
Beeren-Schicht-Torte
2h 15 min
Ameisencupcakes mit Honigtopping und Haselnusskrokant
1 Std. 30 Min
Schokogugel mit Schokosauce
1 Std. 15 Min