Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Palatschinkenteig
- 440 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 1 TL Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 200 g Weizenmehl, glatt
Mandelfülle und Schokoladensauce
- 200 g Mandeln
- 220 g Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil), in Stücken
- 350 g Milch
- 60 g Feinkristallzucker
- 2 EL Rum (optional)
Palatschinkenzubereitung
- 1 - 2 EL Sonnenblumenöl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1537 kJ / 367 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 77 mg
Alternative recipes
Topfenmäuse
1h
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45min
Kaiserschmarrn
35min
Krapfen mit Aprikosen-Frischkäse-Füllung
4h
Liebesgedicht
5h 30min
Apfelknödel mit Vanillesauce
1h 40 min.
Zwetschkenfleck
1 Std. 30 Min
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 Std. 30 Min
Sachertorte
1 Std. 30 Min
Palatschinken mit Nougatfüllung
40min