Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, klein und mit Schale
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Eidotter
- 3 EL Kartoffelstärke, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1004 kJ / 239 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Nudelteig
1h
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1h 50 min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1h 30min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1h
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30 min
Prinzessinnenerdäpfel
1h 20 min
Nockerl / Spätzle
20 min
Nudelteig ohne Ei
1h 35 min
Erdäpfelknödel
1h 10min