Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Radieschen, halbiert
- 120 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 80 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 500 g Käferbohnen, gegart und abgetropft (ca. 2 Dosen)
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 50 g Rotweinessig
- 150 g Rapsöl
- 4 EL Kürbiskernöl
- 4 EL Kürbiskerne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2864 kJ / 685 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 58 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 8.7 g
- Sodium
- 651 mg
Alternative recipes
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Waldorfsalat mit Weintrauben
1h
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1h 30min
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20 Min
Krautfleckerl
40 Min
Apfelkren
40 Min
Erdäpfelkas
5 Min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Erdäpfelsalat
55min
Krautsuppe
55min
Liptauer
15min