Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 fettine di tacchino
- 1 scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi, lavati ed asciugati
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 700 g di acqua
- 150 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2599.2 kJ / 621.2 kcal
- Protein
- 53.4 g
- Carbohydrates
- 11.7 g
- Fat
- 39.6 g
- Saturated Fat
- 17.1 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 1637.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Saltimbocca alla romana
25min
Involtini di pollo in salsa di birra
45min
Involtini con funghi e castagne
45min
Medaglioni di carne con patate
45min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Rotolini di tacchino
1h
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Salmone con zucchine in crosta
1h
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Involtini di vitello
35min
Frittata allo speck
35min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min