Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 13.76 g
- Carbohydrates
- 2.35 g
- Fat
- 2.28 g
- Fibre
- 0.15 g
In Collections
Alternative recipes
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Polpette di alici
55min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Burger di salmone e spinaci
35min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20min
Burger di nasello e gamberi
30 min
Calamari alla marchigiana
35min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h