Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio in camicia
- 4 salsicce di maiale intere (500 g circa)
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi cardoncello freschi, puliti e a pezzi grandi
- 100 g di pomodori a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Carbohydrates
- 3.1 g
- Fat
- 41.2 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Peperoni in agrodolce
30 min
Ragù alla barese
4h
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Agnello al vino
40 Min
Zuccottini di melanzane
45 min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Cavatelli ai frutti di mare
1hod.
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Salsiccia al primitivo
50 Min