Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 27.5 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 0 mg
Alternative recipes
Fagotto napoletano
2klst 15 min
Bicchierino di latte e caffè
1 Std. 30 Min
Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)
1h 20 min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4klst 30 min
Nfigghiulate Siciliane
3hod. 50min
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40 min
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1h
Frittatine di mare
35 Min
Insalata di mazzancolle con frutta e verdura a crudo
45 Min