Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 27.5 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 0 mg
Alternative recipes
Cartellate
1h 5min
Focaccia pomodorini e olive
3h 30min
Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate
2 Std.
Pollo speziato con Tabbouleh
No ratings
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Crocchette di riso al forno
1h 35 min
Chifeletti
1h 30min
Mezzelune di zucchine e uova con salsa piccante
40 min
Pie di pesce con besciamella verde e patate
1h 30min
Pancia di maiale piccante con tofu e verdure
30 min
Mariola calabrese
50 min
Anelli di cipolla fritti
35 min