Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di scamorza fresca, a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova sode a metà
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle, secche o fresche
- 100 g di burro fuso
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2778 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 37 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1 Std.
Chizze al Parmigiano reggiano
1h 20min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Spaghetti con sugo sfizioso
20 Min
Lasagne all'amatriciana
2h
Pappardelle umbre al pomodoro
1 Std.
Pasta gratinata
50 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Bauletti di carne triestini
1 Std.