Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 - 50 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati (circa 10 filetti)
- 200 g di fette di pane, a pezzi
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Nutrition
- per 30 g
- Calories
- 295.9 kJ / 70.7 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 11.4 g
- Fat
- 1.4 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 287.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1 Std.
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1 Std.
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2 Std. 30 Min
Triplo dessert di frutta
10min
Polpette di fave e pecorino
40min
Salmone in crosta di pesto con risoni ai funghi porcini
Pas d’évaluation
Bocconcini di formaggio alle erbe sott'olio
Pas d’évaluation
Rösti alla bernese (TM6)
40min
Katsu curry
1 Std. 30 Min
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.
Stufato di lenticchie
1 Std.
Insalata di finocchi e arance
10min