Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 230 g d'eau
- 1 - 2 c. à café de café instantané
- 1 ½ c. à café d'huile de noix de coco vierge
- 1 ½ c. à café de beurre doux
- 2 c. à café de cacao en poudre non sucré
-
1 - 2
c. à soupe de crème de coco
or 1 - 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g. - ¼ c. à café de cannelle en poudre
- 4 - 5 pincées de poudre de stévia (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 718.9 kJ / 171.8 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 17.5 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 18.3 mg
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