Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pere macerate
- 100 g di zucchero
- 200 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 4 pere Williams poco mature, sbucciate, a metà e senza torsolo
Crumble al cacao
- 80 g di zucchero di canna
- 100 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di burro a tocchetti
Pere al vino sottovuoto
- 1850 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1266.6 kJ / 302.7 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 48.8 g
- Fat
- 10.7 g
- Saturated Fat
- 6.7 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 13.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Bignè salati con mousse di salmone
25h 30min
Cocktail Rossini
10min
Camembert con mirtilli rossi e mandorle
30 Min
Mojito di Natale
15min
Salsa ai mirtilli rossi
30 Min
Pasta con Chicken Tikka Masala
45 Min
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1 Std. 30 Min
Nidi pasquali meringa, frutta e cioccolato
30 Min
Carpaccio di ananas con sorbetto
25min
Burger veg di soia
3小时 20 分钟
Pancake salato di verdure e tonno
30 Min
Arrosto di seitan alla Wellington con verdure al vapore
2h