Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto

Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto

4.4 32 ratings
Prep. 25 min
Total 40 min
4 Portionen

Ingredients

Kürbis
  • Kürbis (oranger Knirps), in Würfeln (2 cm)
    600 g
  • Kürbiskerne
    30 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Fleur de Sel
    1 ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
Pesto und Teigwaren
  • Sbrinz in Stücken (2 cm)
    80 g
  • Baumnusskerne
    80 g
  • Steinpilze, getrocknet
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Thymian
    2 Zweigchen
  • Olivenöl
    50 g
  • Wasser
    1600 g
  • Salz
    1 ½ EL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Teigwaren (z.B. Rigatoni)
    400 g

Nutrition per 1 Portion

Calories 792.9 kcal / 3317.3 kJ
Protein 24.9 g
Fat 37 g
Carbohydrates 94.2 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...