Risotto aux champignons (TM6)
TM6

Risotto aux champignons (TM6)

(No ratings)

Ingredients

  • 30 g parmesan, coupée en morceaux
  • 30 g d'échalotes
    or 30 gramme oignon
  • 30 g de beurre non salé
  • 30 g d'huile d'olive vierge extra
  • 325 g riz spécial risotto, type arborio (par exemple, Arborio)
  • 60 g vin blanc sec
  • 1 - 2 c. à soupe bouillon de légumes en pâte (voir Conseil)
  • 255 g champignon frais, en tranches
  • 700 g d'eau

Nutrition
per 1 portion
Calories
1933.8 kJ / 462.2 kcal
Protein
13.8 g
Carbohydrates
69.1 g
Fat
14.8 g
Saturated Fat
6 g
Fibre
2.7 g
Sodium
110.6 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes