Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 150 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 2 Eier, getrennt
- 400 g Brie, in Stücken
- 250 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 300 g Nordseekrabben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Bund Dill, ohne Stiele, gehackt, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Apfel-Speck-Muffins
40p
Krabbencocktail
30p
Lachsrolle
3 Std. 30 Min
Filet Wellington
1hod. 45min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1óra
Garnelenbällchen
30p
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Roastbeef-Schiffchen
6 godz.
Garnelensalat
25 Min
Meeresfrüchte-Cocktail
10p
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1óra 15p
Caesar's Salad
30p