Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 150 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 2 Eier, getrennt
- 400 g Brie, in Stücken
- 250 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 300 g Nordseekrabben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Bund Dill, ohne Stiele, gehackt, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Meatpops
1h
Garnelenklößchen-Suppe
20 min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4u. 30min
Lachsrolle
3 Std. 30 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Lachs-Cannelloni
50 Min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 min
Scones mit Camembert und Trauben
40 min
Apfel-Speck-Muffins
40 min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min