Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Pecorino, in Stücken
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), halbiert
- 50 g Roquefort
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 20 Scheiben Baguette, dünn geschnitten
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in feinen Streifen
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 370 kJ / 88 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 0.5 g
Alternative recipes
Blitz-Cassata
20 min.
Roastbeef-Schiffchen
6 godz.
Crostini mit Pilzen und Fontina
35 Min
Apfel-Cheddar-Salat
25 Min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min.
Bacon-Spieße
1j 30 menit
Waliser Käsetoast
25 Min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2 Std. 15 Min
Antipasti-Gemüse
30 Min
Crostini mit Tomate
25 Min