Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 20 Champignons (Ø 5 cm)
- 1 Scheibe Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Speckwürfel
- 40 g Tomatenmark
- 1 EL Kräuter der Provence, TK, gehackt
- 40 g Weißwein
- 30 g Olivenöl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1077 kJ / 257 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Cocktailtomaten mit Schinken-Käse-Füllung
1u. 30min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50 Min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35min
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35min
Auberginen-Schiffchen
1u. 15min
Tomaten-Burger
30 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Gefüllte Tomaten
1u.