Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di zucchero
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 300 g di pere
- 1 foglio di gelatina (5 g), precedentemente ammollato in acqua fredda e strizzato
- 120 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- cioccolato fondente a scaglie, q.b. per decorare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 15.6 g
- Fat
- 12.3 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Panna cotta kiwi e ciliegie
6 Std. 40 Min
Vellutata di indivia belga e speck
50 min
Mousse di ricotta all'arancia
15 Min
Mousse allo yogurt
2 Std. 40 Min
Mousse ai frutti rossi
4h
Mousse al mango
20 min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2 godz. 35 min
Crema di pesche caramellate e cannella
2 godz. 15 min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 min
Mousse all'albicocca
3h 30min
Mousse alla fragola
2h 10min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min