Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 46.2 g
- Carbohydrates
- 4.8 g
- Fat
- 35.5 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1小时 20 分钟
Agnello al vino
40 Min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Trippa in umido
1h 10min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Coniglio stufato
1h 10min
Pollo alla romana
1h 10min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min