Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di burro + q.b.
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di latte
- 30 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 700 g di pasta corta avanzata (vedere consigli)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta al forno classica
1h 30min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Pappardelle umbre al pomodoro
1 godz.
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1h 10min
Tagliatelle di nonna Marietta
1 godz.
Orsetti di riso
1h 30min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min