Appareils & accessoires
Soba noodle and tofu salad
Prép. 20min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
Dressing
-
piece fresh ginger2 cm
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing)6 sprigs
-
rice wine vinegar40 g
-
pure maple syrup40 g
-
tamari40 g
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
miso paste2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
extra firm tofu cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)200 g
Salad
-
water1600 g
-
frozen edamame beans200 g
-
dried soba noodles200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks1
-
Lebanese cucumber (approx. 100 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
snow peas cut into thin slices80 g
-
fresh chilli cut into thin slices1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1206.8 mg
Protides
17.7 g
Calories
1986.3 kJ /
472.8 kcal
Lipides
20.4 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
49.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Rendang curry
30 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Tempeh bolognaise
30 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Lentil bolognese
30 Min