Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Protides
- 32.2 g
- Glucides
- 30.4 g
- Lipides
- 31.8 g
- Graisses saturées
- 9.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 435.4 mg
Recettes alternatives
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
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Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
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Salmon fillets with buckwheat and asparagus
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Chicken Waldorf salad
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Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
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Potatoes and green beans with parsley pesto
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Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
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