Salmon, asparagus and potato salad
TM6 TM5 TM31

Salmon, asparagus and potato salad

4.7 ( 55 évaluations )

Ingrédients

  • ½ garlic clove
  • 3 sprigs fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
  • ½ lemon zest only, no white pith (optional)
  • 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 80 g sour cream
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 pinch salt to taste
  • 1 pinch ground black pepper to taste
  • 900 g water
  • 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
  • 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
  • 1 bunch green asparagus ends trimmed and cut into quarters
  • 20 g pickled capers drained
  • 40 g mixed baby leaf salad to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
528.8 kcal / 2212.4 kJ
Protides
32.2 g
Lipides
31.8 g
Glucides
30.4 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
9.5 g
Sodium
435.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives