Oriental Pork Meatballs with Noodles
TM6 TM5 TM31

Oriental Pork Meatballs with Noodles

3.8 ( 15 évaluations )

Ingrédients

Meatballs

  • 350 g pork tenderloin sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes
  • 1 garlic clove
  • 3 sprigs fresh coriander leaves only
  • 2 spring onions cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)
    ou shallots halved
  • 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
  • 10 g toasted sesame oil plus extra for greasing
  • 1 large egg
  • ½ Tbsp Chinese five spice powder
  • 1 Tbsp soy sauce
  • 1 - 2 pinches dried chilli flakes (optionnel)
  • 1 pinch fine sea salt or to taste
  • 3 pinches ground black pepper or to taste
  • water for brushing

Vegetables and Noodles

  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    ou 2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1000 g water
  • 1 carrot (approx. 100 g)
  • 1 courgette (approx. 100 g)
  • 1 pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)
  • 50 g tinned bamboo shoots drained
  • 250 g dried Chinese egg noodles fine
  • 4 sprigs fresh coriander leaves only, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
289 kcal / 1210 kJ
Protides
25.5 g
Lipides
10.6 g
Glucides
23 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives