Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Protides
- 42.6 g
- Glucides
- 34.9 g
- Lipides
- 45.5 g
- Graisses saturées
- 22.5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 836.8 mg
Recettes alternatives
Beef stroganoff
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef ragu
1h 25min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork with black bean sauce
30 min
Chicken cacciatore
50min
Beef "Burgundy"
40 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min