Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Protides
- 42.6 g
- Glucides
- 34.9 g
- Lipides
- 45.5 g
- Graisses saturées
- 22.5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 836.8 mg
Recettes alternatives
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Tortellini soup
20 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Veal pizzaiola
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Chicken pesto pasta
30 min