Versions compatibles
Zurich-style veal strips with potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Protides
- 33.6 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 26.9 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 2748.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Seafood panzanella
1h
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min