Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Kohlenhydrate
- 26.5 g
- Fett
- 14.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.8 g
- Ballaststoff
- 5.9 g
- Natrium
- 907.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pork fillet with mustard
35 Min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Bubble and squeak soup
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Seafood and corn chowder
40min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min