Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Kohlenhydrate
- 26.5 g
- Fett
- 14.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.8 g
- Ballaststoff
- 5.9 g
- Natrium
- 907.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Curry lamb cutlets
1h
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.