Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Kohlenhydrate
- 26.5 g
- Fett
- 14.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.8 g
- Ballaststoff
- 5.9 g
- Natrium
- 907.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Irish stew
1h 30 min
Beef "Burgundy"
40 Min
Veal pizzaiola
40 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Meatloaf with onion gravy
1h 30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min