Chicken Akhni
TM6 TM5 TM31

Chicken Akhni

4.2 (267 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g vegetable oil, plus extra for greasing
  • 350 g basmati rice, washed and drained
  • 700 g water, boiling
  • 100 g onions, quartered
  • 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 2 garlic cloves
  • 3 Kashmiri dried chillies
  • 4 cloves, whole
  • 1 cinnamon stick
  • 4 cardamom pods
  • 6 black peppercorns
  • 1 tsp cumin seeds
  • 500 g chicken thighs, boneless and skinless, diced (2.5 cm)
  • 150 g ripe tomatoes, quartered
  • 120 g plain yoghurt
  • 2 tsp fine sea salt
  • 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1400 kJ / 335 kcal
Protides
26.6 g
Glucides
19.3 g
Lipides
16.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives