Zucchini, lentil and coconut stew
TM6 TM5 TM31

Zucchini, lentil and coconut stew

4.3 (445 évaluations )

Ingrédients

  • 1 tbsp olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
  • ½ red onion, cut into quarters
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ½ tsp ground coriander
  • 200 g coconut milk
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 200 g water
  • 150 g red lentils
  • ½ tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
  • ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 1 lime, cut into eighths, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1185.5 kJ / 282.3 kcal
Protides
12.1 g
Glucides
24.2 g
Lipides
13.8 g
Graisses saturées
7.1 g
Fibre
5.7 g
Sodium
538.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives