Geräte & Zubehör
Vegetable chilli
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
onion cut into halves120 g
-
long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
vegetable oil20 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned tomatoes400 g
-
water200 g
-
white sugar1 tsp
-
pumpkin cut into pieces (3 cm)350 g
-
cauliflower florets200 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices1
-
green capsicum deseeded and cut into thin slices½
-
zucchini cut into slices (1 cm)250 g
-
canned black beans400 g
-
sour cream100 g
-
avocado cut into pieces (1 cm)1
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
451.7 mg
Protein
10.7 g
Kalorien
1372.7 kJ /
326.8 kcal
Fett
19.5 g
Ballaststoff
12.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Mexico
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Potato and green pea curry
50 Min
Caribbean curry
40 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Lentil bolognese
30 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min