Geräte & Zubehör
Sweet potato lasagne
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)2
Plant-based béchamel sauce
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)40 g
-
salt¼ tsp
Lasagne
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
carrot cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
extra virgin olive oil for greasing
-
dried oregano1 tsp
-
tri-colour quinoa170 g
-
filtered water200 g
-
tomato paste2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine vinegar1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
vegan cheese grated (see Tips)80 g
-
fresh basil leaves
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16.3 g
Kalorien
1835.8 kJ /
437.1 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoff
13.5 g
Kohlenhydrate
55.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Hearty lentil chilli
50 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Lentil bolognese
30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Butternut mac and cheese
45 Min