Appareils & accessoires
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Prép. 20min
Total 2h 10min
4 portions
Ingrédients
Nut crumble
-
pecans20 g
-
walnuts10 g
-
shredded coconut20 g
-
rolled oats20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
honey1 tbsp
Honey poached pears
-
pears (approx. 200 g each), peeled4
-
water1000 g
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
vanilla bean seeds scraped, seeds and pod reserved1
-
honey50 g
-
salt¼ tsp
Chocolate sauce
-
dark chocolate (70% cocoa)100 g
-
full cream milk50 g
-
honey1 tbsp
-
fresh mint leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
170 mg
Protides
4.4 g
Calories
1562 kJ /
371.8 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
10.1 g
Glucides
43.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low(er) GI
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Milk jellies with poached stone fruit
5 Std.
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Mulled cider sorbet
5 Std. 15 Min
Apple sauce
20 Min
Stewed apples
25 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Thandi
5 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min