Geräte & Zubehör
Blackberry meringue cake
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 3 Std. 55 Min
10 portions
Zutaten
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds50 g
-
eggs 2 of the eggs separated4
-
unsalted butter softened200 g
-
self-raising flour200 g
-
milk100 g
-
caster sugar300 g
-
frozen blackberries defrosted150 g
-
cream of tartar1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Filling
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
blackberry jam4 tbsp
-
pure icing sugar for decorating (optional)
-
frozen blackberries defrosted100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
196.4 mg
Protein
7.9 g
Kalorien
2539.6 kJ /
604.7 kcal
Fett
37.6 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
21.4 g
Kohlenhydrate
60.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Treats
33 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Apple Tart (TM6)
Keine Bewertungen
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 Std. 50 Min
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Flourless Chocolate Puddings
35 Min
Impossible coconut pie
1 Std. 30 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Chocolate cake with lime cream
1 Std. 5 Min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 Std. 15 Min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Flaky filo fingers
1 Std. 30 Min