Appareils & accessoires
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Prép. 10min
Total 12h 20min
10 portions
Ingrédients
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
31.5 mg
Protides
3.6 g
Calories
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Lipides
16.1 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
11.2 g
Glucides
27.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Beat the heat
23 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Date and Nut Balls
20 Min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 Std. 20 Min
Macadamia protein balls with coconut butter
40 Min
Coconut Yoghurt
19 Std. 15 Min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 Min
Coconut and maca hot chocolate
24 Std. 15 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Gluten free tortillas
40 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Almond milk to almond pancakes
30 Min
Gluten free pizza base
35 Min
Maca chocolate bark
50 Min