Meatballs with Romesco Sauce
TM6 TM5 TM31

Meatballs with Romesco Sauce

4.6 ( 17 évaluations )

Ingrédients

Romesco Sauce

  • 1 red pepper deseeded and cut in quarters
  • 1 tomato fresh, halved
  • ½ red onion unpeeled
  • 2 garlic cloves unpeeled
  • 50 g blanched almonds
  • 50 g olive oil
  • 1 slice bread, day old torn in pieces
  • 1 Tbsp sherry
  • 1 Tbsp red wine vinegar
  • ¼ tsp smoked paprika
  • 2 tsp dried chilli flakes
  • 2 pinches fine sea salt or to taste
  • 2 pinches ground black pepper or to taste

Meatballs

  • 500 g beef topside cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes
    ou 500 g rump steak cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes
  • 250 g chorizo skin removed and cut in pieces
  • ½ red onion (approx. 100 g), quartered
  • 2 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1 slice bread, day old torn in pieces
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp smoked paprika
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 large egg
  • 1 Tbsp olive oil for frying

Infos nut.
par 1 portion
Calories
277 kcal / 1163 kJ
Protides
17 g
Lipides
21.4 g
Glucides
4.3 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives