Kompatible Versionen
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pastry
- 70 g salted butter, cold, diced
- 140 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g water, chilled
Mushroom Duxelle
- 1 shallot, halved
- 10 g unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 3 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g truffle oil
Stilton Rarebit
- 40 g beer
- 75 g Stilton, cut in pieces
- 100 g Cheddar cheese, extra mature, cut in pieces
- 30 g breadcrumbs
- 10 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 tsp English mustard
- 1 dash Worcestershire sauce
Celeriac Purée
- 600 - 700 g celeriac (1 whole celeriac), peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 380 g whipping cream
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 pieces beef fillet (175-200 g each)
- olive oil, for brushing
- fine sea salt, for seasoning steak
- ground black pepper, for seasoning steak
- 2 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3473 kJ / 830 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Kohlenhydrate
- 28.3 g
- Fett
- 56.9 g
Alternative Rezepte
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Beurre Blanc
20 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5óra 15p
Bordelaise Sauce
55min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min