Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
TM6 TM5 TM31

Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti

4.5 (75 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g Parmesan cheese, vegetarian, crust removed and cut in cubes (3 cm)
  • ½ lemon, zest only, no white pith
  • 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
  • 1300 g water
  • 300 g dried spaghetti, broken in halves
  • 2 tsp fine sea salt
  • 80 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
  • 130 g pine nuts
  • 150 g dry white wine
  • 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2258 kJ / 537 kcal
Protides
16 g
Glucides
36 g
Lipides
34 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives