Versions compatibles
Milk jellies with poached stone fruit
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)
- 40 g honey
- 1 cinnamon quill, broken into pieces
- 2 whole cloves
- 3 cardamom pods, crushed
- 100 g water
- 5 fresh plums or 6 apricots, stones removed
- 500 g milk
- 2 tbsp raw sugar
- 2 tsp gelatine powder
- 100 g pouring (whipping) cream (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 820 kJ / 195.2 kcal
- Protides
- 4.6 g
- Glucides
- 24.2 g
- Lipides
- 9.1 g
- Graisses saturées
- 5.7 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 39.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Panforte ice cream bombe
48h 25 min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50min
Figs with spiced custard and nougat cream
40min
Custard
10 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Stewed fruit compote
55min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Mixed berry clafoutis
40min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min