Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.0 ( 12 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 300 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    ou 10 g fresh yeast crumbled
  • 1 tsp sugar
    ou barley malt extract
  • 500 g strong white bread flour
  • extra virgin olive oil for greasing
  • 1 - 2 pinches fine sea salt for sprinkling, to taste
  • 250 g potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
  • 1 - 2 sprigs rosemary needles only, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
650 kcal / 2719 kJ
Protides
19.3 g
Lipides
19.3 g
Glucides
106.5 g
Fibre
5.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives