Appareils & accessoires
Potato and Rosemary Focaccia
Prép. 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
19.3 g
Calories
2719 kJ /
650 kcal
Lipides
19.3 g
Fibre
5.4 g
Glucides
106.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Breads From Around the World
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1hod. 10min.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1hod. 20min.
Butter Biscuits
50min.
Apple tart
1hod.
Za'atar bread rolls
2hod.
Pizza Margherita
2hod. 10min.
Five-seed bread
1hod. 50min.
Curry Bread Rolls
2hod. 10min.
Pizza Capricciosa
1hod. 35min.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1hod. 20min.
Mini Oregano Focaccias
3hod. 40min.
Yoghurt Bread
2hod.