Geräte & Zubehör
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
20 pieces
Zutaten
Éclairs
-
unsalted butter diced80 g
-
water cold250 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Creamy Cod Roe
-
codfish roe smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours125 g
-
lemon juice25 g
-
garlic clove1
-
rapeseed oil75 g
-
water hot1 Tbsp
-
peanut oil75 g
Horseradish Cream
-
fresh horseradish peeled, cut in pieces25 g
-
boiling water2 Tbsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
double cream200 g
Serving
-
caviar or avrugar55 g
-
mustard cress for garnishing
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Protein
2.8 g
Kalorien
772 kJ /
185 kcal
Fett
16.9 g
Kohlenhydrate
5.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Like a Chef
7 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Blackcurrant Cordial
30 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Vanilla ice cream
12 Std.
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 Std. 10 Min
Sweet Shortcrust Pastry
35 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Olive oil, garlic and almond soup
5 Min
Mango Yoghurt with Condensed Milk
10 Std. 10 Min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.