Chicken pastilla
TM5 TM31 TM6

Chicken pastilla

4.0 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g blanched almonds
  • 40 g sugar
  • 30 g parsley, leaves only
  • 500 g onions, cut into quarters
  • 50 g butter
  • ½ tsp salt, adjust to taste
  • 1 tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
  • 1 pinch ground saffron
  • 2 tsp ground cinnamon
  • 6 eggs
  • 700 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
  • ½ tsp fine salt, adjust to taste
  • 1 tsp ground allspice
  • 60 g olive oil
  • 8 sheets brick pastry
    ou 8 sheets filo pastry

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2304 kJ / 554 kcal
Protides
31.9 g
Glucides
23.6 g
Lipides
36.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives