Appareils & accessoires
Panna cotta
Prép. 5min
Total 6h 15min
6 portions
Ingrédients
-
cream500 g
-
milk250 g
-
sugar to taste150 - 200 g
-
½ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 tsp
-
gelatine leaves soaked in cold water and squeezed12 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.3 g
Calories
1833 kJ /
438 kcal
Lipides
30.7 g
Glucides
39.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Tu pourrais aussi aimer...
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1h
Panna Cotta
6h 15min
Panna cotta
6h 15min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Traditional crème brûlée
25h
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Crème anglaise
15min
Caramel Sauce
1h 30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min