
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 450 g beef bones pre-cut into pieces (see Tips)
- 1400 g water
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 6 cm piece fresh ginger peeled and cut into slices
- 1 stalk fresh lemongrass white part only, cut into halves
- 2 star anise
- 1 cinnamon quill
- 1 tsp mixed peppercorns
- 3 whole cloves
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g fish sauce
- 50 g soy sauce
- 2 tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- ¼ tsp sea salt to taste
- 2 pinches ground white pepper to taste
- 300 - 350 g flat rice stick noodles (approx. 6 mm wide)
- boiling water for soaking
- 100 g beef fillet partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thick)
- 100 g pork fillet partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thick)
- 100 g skinless chicken breast fillet partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thick)
- 2 - 3 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal, to serve
- 8 - 10 sprigs fresh coriander leaves only, to serve
- 6 - 8 sprigs fresh mint leaves only, to serve
- 2 sprigs fresh Thai basil leaves only, to serve
- 100 g bean sprouts to serve
- 1 - 2 long red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 limes cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 495.6 kcal / 2081.7 kJ
- Protides
- 35.9 g
- Lipides
- 7.7 g
- Glucides
- 66 g
- Fibre
- 6.3 g
- Graisses saturées
- 2.9 g
- Sodium
- 1549 mg