Asparagus and pipis (clams) risotto
TM6 TM5 TM31

Asparagus and pipis (clams) risotto

4.3 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1000 g water
  • 1000 g pipis (clams), purged (see Tips)
  • 250 g green asparagus, trimmed (approx. 2 bunches)
  • 40 g brown onion
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 100 g dry white wine
  • 1 - 2 tsp salt, to taste
  • ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
  • lemon juice, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2629.5 kJ / 626 kcal
Protides
46.5 g
Glucides
76.4 g
Lipides
13.7 g
Graisses saturées
2.9 g
Fibre
3.6 g
Sodium
2003.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives