Appareils & accessoires
Fondant
Prép. 20min
Total 25min
1 Total recipe
Ingrédients
Fondant
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting (see Tips)620 g
Colouring fondant
-
natural food colouring of choice (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
185.3 mg
Protides
8.2 g
Calories
12442 kJ /
2962 kcal
Lipides
0.04 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
36.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Hollandaise sauce
15min
Buttercream icing
10min
Caramel sauce
1h 30min
Marshmallow icing
7h 40min
Royal icing
5min
Tea party cake
52h 50min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4h 15min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Simple butter biscuits
3h 20min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min