Carrot, Orange and Ginger Soup
TM6 TM5

Carrot, Orange and Ginger Soup

4.1 ( 73 évaluations )

Ingrédients

  • 15 - 25 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • ½ orange thin peelings of skin only
  • 225 g onions quartered
  • 480 g carrots cut in pieces
  • 35 g unsalted butter
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 700 g water
  • 1 pinch fine sea salt or to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper or to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
145 kcal / 608 kJ
Protides
1.7 g
Lipides
8.2 g
Glucides
16.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives