Appareils & accessoires
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
Soup
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced100 g
-
cauliflower florets (3-4 cm)750 g
-
liquid vegetable stock hot400 g
-
coconut milk400 g
-
double cream200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Garnish
-
butter50 g
-
cauliflower florets small (1-2 cm), blanched125 g
-
cumin seeds1 tsp
-
onion seeds1 tsp
-
flaked coconut toasted50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
2381 kJ /
577 kcal
Lipides
57 g
Glucides
9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min