Versions compatibles
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soused cucumber
- 50 g apple cider vinegar
- 1 tbsp white sugar
- 1 long red chilli, cut into slices
- 1 tbsp poppy seeds
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g Lebanese cucumber, peeled or sliced into ribbons (3 mm thick)
Patties
- 90 g brown onion
- 1 garlic clove
- olive oil, for frying
- 1 tbsp chia seeds
- 100 g raw beetroots, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp chickpea (besan) flour
- 1 - 2 tsp ground smoked paprika (optional)
- 1 tsp liquid smoke seasoning (optional - see Tips)
Assembly
- 180 g sour cream
- 3 tsp horseradish cream
- 6 slider buns (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1836.7 kJ / 437.3 kcal
- Protides
- 13.3 g
- Glucides
- 28.6 g
- Lipides
- 27.4 g
- Graisses saturées
- 9.2 g
- Fibre
- 13.2 g
- Sodium
- 813 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegetarian chilli
35min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Hearty lentil chilli
50 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Satay noodle salad
35min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min