Versions compatibles
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 egg whites
- 400 g canned unsalted black beans
- 2 garlic cloves
- 350 g broccoli, chopped into florets
- 10 sprigs fresh coriander, stems only and cut into thirds, leaves reserved
- 2 eggs
- 75 g lupin flour
- 2 tsp baking powder
- ground black pepper, to taste
- extra virgin olive oil spray
- 430 g fresh mango, sliced thinly
- 1 fresh jalapeño chilli, sliced thinly
- 25 g fresh baby spinach leaves
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 5140 kJ / 1230 kcal
- Protides
- 96 g
- Glucides
- 114 g
- Lipides
- 30 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 56 g
- Sodium
- 1110 mg
Recettes alternatives
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Warm satay bowl
1h 10min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min