Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g kale, ribs removed and leaves cut into pieces
- 80 g fresh silverbeet, ribs removed and leaves cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g leek (white and light green parts only), cut into slices
- 20 g coconut oil
- 200 g sweet potato, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 20 g lemon juice, plus extra as needed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 550.3 kJ / 131 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 13.7 g
- Lipides
- 5.4 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 655.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Tomato and red lentil soup
30 min
Minestrone
40 Min
Vegetable soup
35 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Mediterranean carrot fritters
1hod.
Spiralised vegetable soup
9h
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Spicy cauliflower soup
20 min
Spiced lentil vegetable soup
1hod. 30min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min